16 Ağustos 2016 Salı

Road Riot Oyun İncelemesi




GENEL BİLGİLER


Road Riot Tango'nun ürettiği bir yarış oyunu. Ancak işin içine silahlar da girince adeta bir savaş oyunu gibi olmuş. Tango bir mesajlaşma uygulaması ve Road Riot ise Tango ile arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir oyun. Fakat bu ilk satırları okuduktan sonra üzülmeyin. Çünkü Road Riot'u oynamak için Tango hesabı zorunlu değil. Yani herhangi bir kişi Google Play Store'dan ya da App Store 'dan yükleyebilir.

OYUNUN OYNANIŞI

Oyunun basit bir oynanışı var. Öyle karmaşık sistemler yok. Amaç ölmeden karşımızdaki arabaları patlatıp en yüksek skoru elde etmek. Çoğu araba size ateş etmez ancak önünüzde durur ve eğer siz onu yok edemezseniz siz çarparak canınızı azaltır ancak kendisi de ölür. Bazıları ise 360 derece dönen silahlarla size aralıklarla mermi atar. Düşmanları öldürdükçe puan ve altın kazanırsınız. Oyunda günlük görevler ve normal görevler var. Görevleri tamamlayıp elmas alabilirsiniz. Aynı zamanda pek çok oyunda olduğu gibi oyunda da powerup sistemi var. Turbo, Mıknatıs, Skor Çarpanı gibi birkaç farklı powerup var ve biz bunları mağazada yükseltebiliyoruz.

BAZI ÖNEMLİ BİLGİLER


Oyunda 10 farklı araba ve 10 civarı "Drone" var. Hepsinin lazer ve ya füze atma gibi farklı güçleri var. Bunları açmak için elmas gerek. Bir de bunları aldıktan sonra özeliklerini güçlendirmek için altın harcıyoruz. Drone ne diye sorarsanız Drone'lar arabanın yanında duran ve farklı özeliklere sahip olan yardımcılardır. Aynı çeşitli oyunlardaki "Pet"ler gibi. Oyunda Lig sistemi de var. Mesela oyunun başında bronz 3 ligindesiniz. Sonra bronz 2, bronz bir ve gümüş 3 ligie çıkıyorsunuz. Ligde sonuncu dahil herkese hafta sonunda ödüller var. İlk 3 3'tekiler bir sonraki lige geçip elmas kazanırken son 3'teki kişiler ise ligden düşüyorlar. Aşağıda oyun ile ilgili bir video var bu videoyu izlerseniz belki siz de oyunu yüklemek istersiniz(Ancak bu adam oyunu bitirmek üzere ve arabası çok iyi yani oyun bu kadar kolay değil).   



















7 Ağustos 2016 Pazar

Diep.io Arkadaşlarla Birlikte Oynama

Diep.io'da arkadaşlarımızla oynamak çok merak edilen konulardan birisidir.  Arkadaşlarımızla beraber oynamayı hepimiz isteriz. Bu aslında oldukça kolay. 15 Haziran'da gelen günceleme ile artık Team DM, Domination ve mothership modlarında arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Peki, nasıl mı? Yazının başında dediğim gibi çok basit bir yöntem ile oynayabileceksiniz. 

Diep.io Arkadaşla Oynama

Oyuna giriş yapın, adınızı yazın ve oyun modunu seçin. Ne yazıkki FFA modunda arkadaşlarınızla oynayamıyorsunuz. Sadece Team DM, Domination ve Mothership modlarında arkadaşlarınız ile oynayabilirsiniz. Bu yüzden bu üç moddan birini seçiyoruz ve oyuna başlamadan oyun modunun altında yazan linke bakıyoruz. diep.io/#... gibi bir link göreceksiniz. Bu linki arkadaşınıza gönderiyorsunuz. Arkadaşınız linke tıkladığında direk açılacak ve ismini yazıp oyuna girecek. Bu linki arkadaşlarınıza atarsanız arkadaşlarınız o linke tıklayacak ve sizle aynı odaya düşecektir. Bu sayede arkadaşlarınız ile beraber oynayabileceksiniz

Diep.io'daki Tüm Karakterler

Pek çok kişin merak ettiği bir konuyu sizin için uğraştım ve toparladım. Pek çok kişi diep.io'daki tankların ileriki seviyelerde hangi tanklara dönüştüğünü bilmek istiyordur. Bende sizin için tüm tankların fotoğrafını hazırladım.

Yazımızda tankların özelliklerinden ve güçlerinden bahsetmek istemiyorum. Zaten fotoğraflar çoğun tankın nasıl olduğunu az çok anlatıyor. Çizgiler karakterlerin 30. ve 45. seviyelerde hangi tanklara dönüşebileceğini anlatıyor.